skip to main content

ALLA DAGAR - Seriebiljett Sum-Sim 2022

ALLA DAGAR - Seriebiljett Sum-Sim 2022

Från 699,00 SEK

Beskrivning

Varmt välkomna till Sum-Sim 2022 på Centralbadet i Norrköping. I sommar arrangeras mästerskapet av Norrköpings kappsimningsklubb NKK den 13 juli tom 17 juli kommer utomhus 50:an fyllas med Sveriges bästa ungdoms simmare från föreningar från norr till söder. Vi hoppas på härliga dagar tillsammans med många snabba simningar! 

Läs mer om evenemanget på www.utesumsim.se.

ArrangörNorrköpings Kappsimningsklubb har funnits i mer en 100 år och har idag över 1500 medlemmar.  NKK:s medlemmar är i olika åldrar och är verksamma på på olika sätt inom föreningen. NKK bedriver verksamhet i Centralbadet, Råsslabadet, Ringdansen samt sommartid vid Himmelstalundsbadet samt simskolor vid sjöar runt om i Norrköping.
NKK är ansvarig för driften av Himmelstalundsbadet.

Vår värdegrund är Respekt - Engagemang - Gemenskap. NKK:s uppdrag är att utveckla simkunskapen och simidrotten i Norrköping för alla efter deras egna förutsättningar, vara en elitklubb inom simning samt vara öppna för att utveckla nya områden inom simidrott.

Lokal

Centralbadet Centralbadet, Badhusgatan 4, 603 50 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer