Alien "Into The Future Tour 2023"

Alien "Into The Future Tour 2023"

Biljetter från 371,00 SEK

Plats

Datum

1 apr 2023 22:00 - 2 apr 2023 00:30

Beskrivning

ALIEN

Äntligen releasetour för bandets nya album, "Into The Future".

Ett av Sveriges stora 80-tals band ”Alien” är tillbaka med nytt album!

Med "Meet and Greet" och "Secret Guest Artist"

Träffa bandet efter showen och passa på att köpa deras vinylplatta och få den signerad.

Alien bildades i Göteborg 1986 och bandet fick en megahit med låten ”Only One Woman” (1988) och sedan dess har de har toppat flertalet listor genom åren och gjort otaliga turnéer.

Idag 34 år efter första albumet består Alien idag av de tre originalmedlemmarna Jim Jidhed (Sång), Tony Borg (Gitarr) och Toby Tarrach (Trummor).


Kvällens support blir skivaktuella Stygian Fair från Umeå med sin unika mix av klassisk och melodisk hårdrock med doom-inslag. Episkt!

Åldersgräns: 18 år
Lokal: Droskan, Umeå
Garderob: 40 kr
I dörren: 420 kr

På scen:
Kl 22.00 - 22.40: Stygian Fair
Kl 23.10 - 00.20: Alien

Stängning: kl 01.00

https://www.aliensweden.com/

https://www.facebook.com/Alien.Sweden

I samarbete med Studieförbundet Bilda

Lokal

Droskan Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.