skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Algiers + Helen Ganya

Eventet är avslutat

Algiers + Helen Ganya

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

21 sep 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Band: Algiers
Support: Helen Ganya
Datum: torsdag, 21 september
Insläpp: 19.00
Live från: ca kl 20.00
Lokal: Slaktkyrkan
Åldersgräns: 18+ år

"The world got shook"


Algiers från Atlanta blandar post-punk, gospel, hiphop, techno och säkert alla andra genrer också. Det unika med Algiers är att de får det att funka och låta coolt. På sin fjärde skiva, SHOOK, blandar de också in jätte- jättemånga andra artister och konstnärer också: Zach De La Rocha, Backxwash, billy woods, Samuel T Jerring och Jae Matthews för att nämna några.

Förvänta dig ett extremt intensivt liveset. Tidigare Sverigespelningar har alltid varit packade och äntligen är det dags att få se Algiers på Slaktkyrkan. Stenhårda, kompromisslösa och obevekliga i sina politiska övertygelser.

En drömbokning!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer