Albin Myrin, klarinett

Gratis

Plats

Datum

3 jun 2022 19:00 - 20:00

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat folkmusik.

Efter tre års studier är det dags för min examenskonsert! Jag kommer dela med mig av traditionsmusik jag fördjupat mig i under mina år på skolan. I såväl solo- som ensemblespel rymmer konserten musik från Norge och Sverige blandat med en och en annan egenskriven låt. Ser mycket fram emot att få dela scenen med mina fantastiska gästmusiker! Varmt välkomna!

Medverkande:

Albin Myrin - klarinett, fiol, hardingfela, sång

Ingrid Rodebjer - fiol

Erland Westerström - munspel

Lovis Jacobsson - cittern

Sofia Hultqvist Kott - sång

Gard Clausen Nergaard - hardingfela, altfiol, sång

Daniela Söderlund - tvärflöjt

Tommy Lundgren - fiol

Foto: Siri Anna Flensburg

Arrangör

Lokal

Nathan Milsteinsalen, Kungl. Musikhögskolan Nathan Milsteinsalen, Kungl. Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.