skip to main content

Al Pitcher - Testar nya skämt - Hagfors

Sista chansen

Al Pitcher - Testar nya skämt - Hagfors

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

22 maj 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

En av Sveriges absolut största och roligaste komiker, Al Pitcher, gästar Hotell Monica i Hagfors för en kväll och med en helt ny standupshow.

Al Pitcher, född i England men växte upp i Nya Zeeland har sedan flytten till Sverige 2010 roat oss med otroligt rolig standup, träffsäkra spaningar Sverige och oss som bor här.

Med hela tre utsålda arenaturnéer i ryggen, ”Fy fan Sverige” 2017, ”Sverige syndrome” 2019 och senast ”My happy place” 2022-2023, åker han nu ut för att slipa nya skämt.
Det hela ska mynna ut i en helt ny standupshow och sverigeturné, men innan de stora arenorna så testkörs materialet på små och intima ställen under några exklusiva kvällar.
Precis såna förutsättningar där standup blir som allra bäst!

Kvällens konferencier och supportkomiker är Erik Axelson och kvällen arrangeras av Karlstad Comedy.

Arrangör

Det är vi som fixar i stort sett allt som är roligt i Värmland.

Lokal

Hotell Monica, Folkets väg 1, 683 31 Hagfors

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer