Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Aktieägarträff Hernö Gin

Eventet är avslutat

Aktieägarträff Hernö Gin

Från 0,00 SEK

Plats

Datum

4 sep 2019 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning


Möt Hernö Gins grundare Jon Hillgren under aktieägarkväll med afterwork.

Välkommen på aktieägarkväll den 4 september i Stockholm. Du får möjlighet att möta Hernö Gins grundare Jon Hillgren som presenterar halvårsrapporten och berättar om vad som är aktuellt i företaget just nu. Passa på att stilla din nyfikenhet och ställ frågor om ginbranschen i allmänhet, Hernö Gin i synnerhet och få en inblick i företagets utveckling och prognos för framtiden. Mingel med andra aktieägare och en cocktail gjord på Hernö Gin ingår. Den som önskar förlänga kvällen med ytterligare barhäng är välkomna att stanna kvar efter träffen.

Program:

 • Presentation av halvårsrapporten.
 • Information om företagets nuläge och planer för framtiden.
 • Nätverkande och mingel med andra ägare.
 • Cocktail med Hernö Gin.

*Exklusivt för aktieägare, kod krävs för bokning.

Arrangör

Lokal

Hilma / Generator Stockholm Hilma / Generator Stockholm, Torsgatan 10, 111 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer