skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Åkra LIVE på Landet - Singelrelease "Stuck on Hold'

Eventet är avslutat

Åkra LIVE på Landet - Singelrelease "Stuck on Hold'

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

17 maj 2024 20:00 - 18 maj 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Åkra :
Stockholms-baserade artisten och producenten Åkra släppte debutsingeln ‘The Tide’ i april. Nu kommer nästa singel ‘Stuck On Hold’ där Åkra ger oss en återblick på 2000-talets mobiltelefoner. Hon kastar oss in en smått surrealistisk ljudvärld som återger känslan av att befinna sig i ett limbo. Bland de nostalgiska telefonljuden finns en stökigt rå synthbas, en leksaksorgel och röster från andra sidan luren. Efter år av musikskapande och ljudexperimenterande har Åkra äntligen landat i det sound hon alltid vetat funnits där. Genom naturliga ljud och framförallt den akustiska gitarren, som varit en vän sedan barndomen, skapar hon ett sound fullt av liv och lager att upptäcka. Lyssna på Åkra’s singel ‘The Tide’ här: https://open.spotify.com/album/2YFSgBnbTHBp2rxW65dCv0...

Välkommen!

Lokal

Landet, LM Ericssons Väg 27, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer