skip to main content

Åkesson, Putin, Trump och Musk - Så gör vi motstånd och återfår hoppet

Åkesson, Putin, Trump och Musk - Så gör vi motstånd och återfår hoppet

Från 45,00 SEK

Plats

Datum

13 mar 2024 18:00 - 19:30

Beskrivning

Krig, klimatkris, terrorhot, konspirationsteorier och en regering som dansar efter Jimmie Åkessons pipa. Och i november kan Donald Trump vara tillbaka som ledare för den fria världen. Hur gör vi för att få kraft att göra motstånd och återfå hoppet om framtiden? Och vilka kamper finns att inspireras av idag?

Rörelsens salonger består av kortare inspel från skribenter i Rörelsen, tillsammans med ett panelsamtal och samtal bland publiken där alla får vara med och “salonga”. Tanken är att vi tillsammans tar oss an ett ämne och försöker belysa det från många synvinklar. Salongerna börjar klockan 18:00 och pågår i ungefär en och en halv timme.

Medverkande 13/3:

Thomas Hammarberg, tidigare Europarådets kommissionär för mänskliga rättigheter
David Kihlberg, chef för klimat och juridik, Naturskyddsföreningen
Moa Sahlin, politisk samordnare Handelsanställdas förbund
Laila Abdallah, aktiv i Bromma Socialdemokrater
Stefan Leiding, lokal samordnare IF Metall Stockholms län
Peter Gustavsson, redaktör för tidningen Rörelsen

Samtalsledare:
Lina Stenberg, författare och skribent

Tid och plats:
13 mars kl.18:00-19:30
Cirkelns Bakficka, ABF-Huset, Sveavägen 41

Inträde: Ordinarie pris 90 kr, för betalande prenumeranter på Tidningen Rörelsen 45 kr.

Arrangemanget är en del av Rörelsens Salonger - ett samarbete mellan Tidningen Rörelsen (https://www.tidningenrorelsen.se) och ABF Stockholm.

Kommande salonger: 17 april (tema Reformer) och 29 maj (tema Europa).

Arrangör

Förköp och boka biljetter till event med ABF Stockholm. Läs mer om evenemangen, registrera dig och bjud in vänner. Kommande event visas nedan, annars kan du alltid kika in igen längre fram när fler event lagts till i kalendern.

Lokal

Cirkelns Bakficka, Entréplan, Sveavägen 41, 111 34 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer