skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Åkersberga Revyn 2023

Eventet är avslutat

Åkersberga Revyn 2023

Från 295,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

5 januari 2023 - 18 februari 2023

Beskrivning


"ÅkersbergaRevyn är tillbaka och det med en storslagen syndaflod"

Producenterna och regissörerna bakom förra årets publik och kritikersuccé ”Storhet & Vansinne” ligger även bakom årets nyårsrevy i Åkersberga. Det utlovas skratt, show och synd i en modern men ändå klassisk nummerrevy i toppklass. Inget eller inga går säkra när ÅkersbergaRevyn skojar om lokala samt nationella händelser och företeelser från året som gått. 


Missa för guds skull inte chansen att få en lite roligare och syndigare start på året med ÅkersbergaRevyns – Syndafloden.

Lokal

Berga Teater, uppdaterad version Berga Teater, uppdaterad version, Lennart Neckmans Väg 8, 184 30 Åkersberga

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer