Akademiska Körens Vårkonsert

Akademiska Körens Vårkonsert

Från Gratis

Plats

Datum

22 apr 2023 17:00 - 18:00

Beskrivning

Ingen riktig vår utan Akademiska Körens vårkonsert!

I år har vi samlat flera nya sångare som har fyllt på i alla stämmor. Så förbered dig på en kraftfull manskör som kommer att göra sitt yttersta för att sjunga in våren ordentligt. Förutom de obligatoriska vårsångerna planerar vi att förgylla konserten med några klassiker från manskörsrepertoaren. Allt under ledning av vår dirigent Anders Ewaldz.

Konserten går av stapeln lördag 22 april kl 17.00 i Universitetets aula vid Vasaplatsen, Göteborg.

Biljetterna kostar 200 kr (100 kr för studenter och gratis för barn). Du köper dem här på Billetto.

Om du har några frågor om konserten är du välkommen att kontakta oss via e-post. Mer information om kören hittar du på vår hemsida. På youtube hittar du inspelningar från tidigare vårkonserter, för att få in rätta känslan redan nu.

Arrangör

Manskörssång sedan 1919

Akademiska Kören i Göteborg är universitetets manskör sedan 1919.

Kören sjunger ny, modern musik och gamla klassiker från manskörsrepertoaren. Vi har konserter här hemma och utomlands, Falköping, Korsika, Tartu, Tours för att nämna några resmål.

Målet är att hålla oss alla glada och sångliga. Många av oss är eller har varit studenter vid Göteborgs universitet.

Läs mer på akgoteborg.se

Lokal

Göteborgs Universitet, Universitetsplatsen 1, Göteborg

Headliners

Akademiska Körens
Vårkonsert

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.