skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Agnes Hirdwall, Viktor Klemming & Gustav Härdner

Eventet är avslutat

Agnes Hirdwall, Viktor Klemming & Gustav Härdner

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

21 maj 2024 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

AGNES HIRDWALL

Agnes Hirdwall är komiker, skådespelare och reality TV-arbetare.
Med självsäkerhet och grym scennärvaro blandar hon skamlösa betraktelser, obekväma åsikter och allmänt trams.

Agnes har på kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup och har redan hunnit uppträda på klubbar som Norra Brunn, RAW, Oslipat, Maffia Comedy och The Laugh House och varit supportkomiker åt bl.a. Magnus Betnér och Shanthi Rydwall Menon.

Agnes driver humorklubben Fat Cat Comedy som var nominerad till Årets Klubb på Svenska Standupgalan 2022, och tillsammans med Jonas Dillner även Standup på Deglabbet i Stockholm.

VIKTOR KLEMMING

Viktor från Grebbestad har 200.000 följare och gör sketcher, parodier samt satir på sina sociala medier. Han driver även podden Oskyddat Samtal och kör sedan 2016 (då han vann Bungy Comedy) även standup. Det har han gjort på Norra Brunn, RAW, Lunds Humorfestival och Talang på TV4 bland annat. Han har även synts som skådis i Sommarkryssets sketcher, serierna Entreprenören, Tinderdejterna och Börje Salming.

GUSTAV HÄRDNER

Sprungen ur Göteborgs standupscen, har Gustav Härdner delat med sig av svart, vemodig och självömkande humor, såväl som i sina sketcher på TikTok & YouTube, som på standup-scenen. Tankar om döden blandas med fuderingar om katter och hemorrojder. Han medverkar, precis som Viktor, också i podcasten Oskyddat Samtal.

SUPPORT: ERIK MOBERG

Erik firar 10 år som komiker; han har giggat med de flesta stora komikerna som Babben, Johan Glans och Jonas Gardell. Erik driver
två standupklubbar i Umeå, varav en blev utsedd till Sveriges bästa på standupgalan 2022. Nu besöker han Sundsvall och Skratta Med Käften!

Du ser givetvis också Skratta Med Käftens egna komiker.

MATGÄSTER:

Vill du äta innan show (vilket du såklart vill!), köp först biljett och ring därefter E-Street för att boka bord: 060- 890 07 00.

Arrangör

Sundsvalls standupcomedy klubb! Vi presenterar kända och okända komiker. Med kvalité i varje punchline kan vi garantera er ett riktigt gott KÄFTSKRATT!

Lokal

E Street, Esplanaden 14, 852 32 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer