skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Afterwork i folkton - Kongl. Teknologkören sjunger folkmusik och folkvisor

Eventet är avslutat

Afterwork i folkton - Kongl. Teknologkören sjunger folkmusik och folkvisor

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

16 maj 2024 19:00 - 20:00

Beskrivning

Torsdagen den 16 maj bjuder vi in till en afterwork-konsert i folkton! Vi sjunger folkvisor och folkmelodier, såväl välkända och älskade som mindre besjungna men minst lika kära. Ni kommer få höra arrangemang av bland andra Hugo Alfvén och Nils Lindberg. Vi framför flera favoritstycken ur vår egenkurerade ficksångbok liksom mycket annat, inklusive två irländska folkvisor. Ett par veckor efter konserten reser vi nämligen till Irland med vår repertoar och sätter ihop en konsert i Cork innan vi reser vidare till Dublin. Vi ses!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Arrangör

I takt med tiden sedan 1930.

Lokal

St. Peters kyrka, Upplandsgatan 12, 111 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer