After Work Workshop: Who am I?

Eventet är avslutat

After Work Workshop: Who am I?

Biljetter från 150,00 SEK

Online-event

Datum

4 okt 2021 17:00 - 18:30

Beskrivning

Identitet är ett centralt begrepp inom personlig utveckling och det är många som mediterat över frågan "Who am I?". Den här gången guidar Rebecka en spännande meditation där du får möjlighet att utforska och få perspektiv på dina egna identiteter. Vi tittar också på meditation, identitet och personlig utveckling utifrån socialpsykologiska teorier om meningsskapande och diskuterar hur identitet kan både bidra till och försvåra personlig utveckling. Vi pratar också om olika sätt att tänka på "självet" som antingen en hård kärna eller en process som organiserar själva idén om vilka vi är.

Som vanligt inleder vi med att landa i meditation och vi avslutar med att dela erfarenheter och insikter för att tillsammans växa som människor.

Varmt välkommen!

Rebecka och Lasse

...

After Work Workshop (AWW) är konceptet där vi varvar korta föreläsningar och forskning med att i en mindre, trygg grupp göra övningar och dela erfarenheter för att djupare utforska dagens ämne. Under hösten kör vi första måndagen i månaden. Vi som jobbar med AWW är Lasse Lychnell och Rebecka Arman. Rebecka är ordinerad inom Zen och Lasse är utbildad mindfulnessinstruktör. Både är också forskare och lärare vid Handelshögskolorna i Göteborg respektive Stockholm.

BEING IN BUSINESS är ett företag som stödjer ledare och verksamheter att göra skillnad inifrån och ut genom forskningsbaserade föreläsningar, ledarprogram, coachning och konsultation. Mer information hittar du på beinginbusiness.se.

Arrangör

BEING IN BUSINESS är ett företag som stödjer ledare och verksamheter att göra skillnad inifrån och ut genom forskningsbaserade föreläsningar, ledarprogram och coachning.

Vi som jobbar med Being in Business är Lasse Lychnell och Rebecka Arman. Rebecka är ordinerad inom Zen och Lasse är utbildad mindfulnessinstruktör. Både är också forskare och lärare vid Handelshögskolorna i Göteborg respektive Stockholm där de även arbetar med högre ledarutbildning.

Mer information hittar du på beinginbusiness.se.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.