After Skoterns Dag på Hotell Lappland i Lycksele

After Skoterns Dag på Hotell Lappland i Lycksele

Biljetter från 795,00 SEK

Plats

Datum

29 okt 2022 17:00 - 30 okt 2022 02:00

Beskrivning

Välkommen till After Skoterns Dag på Hotell Lappland, en kväll där vi rullar ut röda mattan och som du sent kommer att glömma.
Nytt för i år, större lokal, mer uppträdanden och sist men inte minst, vi ger bort en splitterny snöskoter värd 186,975:- !!!!!! Denna kväll är något för er alla, skoterintresserad eller ej, du kanske blir det när du lämnar med en helt ny snöskoter.

😃

I priset ingår middagsbuffé, musik från CykelPåKöpet Partyband, Trubadur Anton Boström samt DJ.

17.00-20.00 Middag
18.30-20.30 levererar vår grymma vän och trubadur Anton Boström skönsång.
20.30 kommer vi att ge bort en skoter till någon av besökarna, det enda du behöver göra är att vara på plats just då!
21.00-23.00 DJ
23.00-01.00 CykelPåKöpet Partyband spelar både nya och gamla låtar, kommer bli bra ös då! Ryktena säger att dom kommer spela Hooja.
01.00-02.00 DJBehöver du boende så bokar du det på www.hotelllappland.se eller ring 0950-37000, ange "ASD2022" så får du bättre pris. 

18 års gräns


Lokal

Hotell Lappland Hotell Lappland, Korpberget 1, 921 42 Lycksele

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.