AFTER SKI på Beyond Us 31/3

AFTER SKI på Beyond Us 31/3

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

31 mar 2023 19:00 - 1 apr 2023 01:00

Beskrivning

🎿 AFTER SKI-PARTY PÅ BEYOND US! ⛷

Den 31/3 blir Beyond Us Café & Bar till alpstuga för en kväll! Vi dukar upp långbord med snacks, värmande Gulaschsoppa (veg) och mumsig Apfelstrüdel für alle! Räkna med en och annan after ski-tune i högtalarna, Jägerbombs i baren och fantastisk stämning hela kvällen lång. Ta med alla dina vänner (men lämna gärna pjäxorna hemma - vårt betonggolv har visat sig vara ett ovanligt ömtåligt sådant!) Alpstugan öppnar 19.00.

Kvällens DJ: den magiska Mademoiselle Carousel

Boka din plats inklusive snacks, mat och efterrätt här. Varmt välkomna!

Kram från vännerna på Beyond Us

Arrangör

Välkommen till ditt nya favoritställe! Butik, café & bar, arbetsplatser, konferensrum, events och mycket mer 😍 Här är det alltid nåt kul på gång, häng med här på Billetto, Facebook eller Instagram @beyondus.se för att hålla dig uppdaterad! 👋🏽

Lokal

Beyond Us - The Urban Market, Södra Vallgatan 5, 211 40 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.