skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

AFTER-RUN MED LINDA VARG

Eventet är avslutat

AFTER-RUN MED LINDA VARG

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 21:00 - 26 maj 2024 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

🎉


Säffle stadslopp närmar sig med stormsteg och vi kan knappt vänta på den glada och energifyllda dagen den 25:e maj! Efter en dag fylld av motion och gemenskap är det dags att fira tillsammans på kvällen. Vi på Galna Tuppen är glada över att bjuda in er till en fantastisk fest med en speciell gäst!

🎶

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera Linda Varg, en fantastisk artist och låtskrivare från vackra Avesta i Dalarna! Med flera turnéer runt om i Sverige, inklusive en minnesvärd upplevelse förra hösten med Kalle Moraeus och Doug Seegers, har Linda inte bara en imponerande meritlista utan också en förmåga att föra samman människor med sin musik.

🌟

Linda har till och med haft äran att vara huvudakt på Vasaloppets högtidsfest i år, vilket säger en hel del om hennes talang och popularitet! Men det är inte allt - hon jobbar också intensivt med sitt nästa album, som hon lovar kommer att överträffa allt hon gjort tidigare och även bjuda på lite mer rockig känsla!

💃

Så varför inte avsluta stadsloppet med stil och följa med oss på en kväll fylld av musik, skratt och god stämning? Det kommer att bli en kväll att minnas, och vi ser verkligen fram emot att få fira tillsammans med er alla! Markera datumet och se till att inte missa denna fantastiska möjlighet att njuta av bra musik och gemenskap! Vi ses på Tuppen! 

🐓

Lokal

Restaurang Galna Tuppen, Sundsgatan 30, 661 42 Säffle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer