Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Afrobeats Fever 23/8

Eventet är avslutat

Afrobeats Fever 23/8

Från 130,00 SEK

Plats

Datum

23 aug 2019 23:00 - 24 aug 2019 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Afrobeats Fever har snabbt vuxit sig fram till en av Göteborgs absolut bästa urbana klubbar och fredag den 23 augusti är det äntligen dags igen! Kvällen till ära har vi bjudit in en massiv lineup av djs och en av sveriges tyngsta afrobeats/dancehall artister.

DJs:
- DJ EVIBEZ
- LADY LOUISE
- ROUGH LYNX SOUND

ESSA CHAM [Live]
Vi är glada att vi lyckats få hit Afrobeats/Dancehall-artisten Essa Cham till den här kvällen! Han har turnerat runt hela Sverige senaste åren tillsammans med bl.a Kapten Röd! Han har gjort låtar tillsammans med artister så som Dani M, Labyrint, Aurelia Dey, Panetoz och många fler. Räkna med att han bl.a. river av hitsen "Diablo" & "Viben" och ger er en ordentlig show ni inte vill missa!

Så se till att leta fram din bästa klubb outfit och boka in datumet så ses vi på dansgolvet!

AFROBEATS FEVER 23/8
TID : 23.00-03.00
PRIS : 150kr i dörren / 130kr vid förköp
URBAN MUSIC

Arrangör

Lokal

Valand Valand, Vasagatan 41, 411 36 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer