skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Affordable Art Fair Vernissage 2018!

Eventet är avslutat

Affordable Art Fair Vernissage 2018!

Från 0,00 SEK

Plats

Datum

10 okt 2018 18:00 - 14 okt 2018 18:00

Beskrivning

Varmt välkomna på vernissage på Affordable Art Fair Stockholm!

Den 10 oktober, 18.00 - 22.00, håller vi vår exklusiva vernissage där speciellt inbjudna gäster får förtur till de konstverk våra 60-tal gallerier tagit med sig. Cava, musik och överraskande händelser gör detta till en kväll du inte får missa!

Nacka Strandmässans lokaler förvandlas under 10-14 oktober till en konstmässa där svenska och internationella gallerier ställer ut konst från hundratals skapare! Vårt koncept är enkelt, men ändå unikt: en inspirerande och härlig atmosfär där du kan hitta tusentals originalmålningar, grafik, skulptur och fotografi – allt mellan 600 - 60.000 kronor. Unga konstnärer hänger sida vid sida bland välkända namn. På Affordable Art Fair är alla konstverk prismärkta för att du lätt ska hitta vad som passar din budget, smak och tycke. 

Vi ordnar med gratisbussar till och från stan under hela helgen! De avgår från Humlegårdsgatan 22 och Vasagatan 16 varje hel- och halvtimme under vernissagen med första avgångstid 17.30. 

Vernissagebiljetten gäller för mässan samtliga öppettider, inklusive Art After Work och är giltig för två personer.

VARMT VÄLKOMNA!

Arrangör

Affordable Art Fair är konstmässan med internationella och lokala gallerier som ställer ut konst från hundratals skapare. Allt är till salu och tydligt prismärkt för att du ska kunna hitta något som passar just din budget, tycke och smak.

Lokal

Nacka Strandsmässan Nacka Strandsmässan, Augustendalstorget 6, 131 52 Nacka Strand

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer