Affärspresentation + Managerträning HYBRID Luleå

Affärspresentation + Managerträning HYBRID Luleå

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

4 apr 2023 18:30 - 20:30

Beskrivning

Välkommen till Affärspresentation!


PM Sweden International AB

Välkommen till en kort presentation av PM-International och dess patenterade produkter! 30 intensiva minuter om ett världsledande företag inom kosttillskott, ett företag som tar ett holistiskt grepp! Öppet för alla nyfikna som vill bredda sin horisont. Är du redan nöjd kund? Ta chansen och bjud in gäster till en kväll där vi ger en introduktion till PM och våra produkter!


Efter Affärspresentationen fortsätter vi med Managerträning som håller på till klockan ungefär 20:00.

Manager-träning är för dig som vill ta möjligheterna som Pm Interntaional ger, mer livskvalitet, mer ekonomisk frihet och mer tid. Vi visar redskapen och tillvägagångsättet för att du ska ta dig dit du vill i vår marknadsplan.

OBSERVERA!

Biljettbeställningen stänger kl 12.00 samma dag
Lokal

Quality Hotel, Storgatan 17, 971 28 Luleå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.