Eventet är avslutat

Aevy Lore | Julia Bengtson @ Ritz

75,00 SEK

Plats

Datum

14 maj 2022 18:00 - 20:00

Beskrivning

AEVY LORE

Vad innebär det att vara människa? Med inspiration från en djup längtan att förstå livet och knyta an till den naturliga världen, skapar Aevy Lore musik genom en kombination av elektroniska element, akustiska instrument och fältinspelningar.

På scen uppträder hon tillsammans med sina medmusiker, egenproducerade ljudlandskap, piano och en närvarande röst.

Med influenser från artister som Aurora och Woodkid bjuder Aevy Lore in till en musikalisk värld av experimentell indiepop, med berättelser om drömmar och mardrömmar, förhoppningar och rädslor. Genom lekfulla melodier, rytmiska texturer och ärliga texter, strävar hon efter att utforska olika filosofiska frågor och hur vi relaterar till våra val i livet.

------

JULIA BENGTSON

Med avstamp i den svenska folkmusiken utforskar Julia Bengtson samklangen mellan fiol, sång och elektronik. Ett experimenterande med musikaliska möten och ett sökande efter rummet för hennes musik och konstnärskap.

Genom att använda ljud vi är bekanta med för att skapa musik som vi kanske ännu inte upplevt blandar Julia Bengtson sina färdigheter som musiker och instrumentalist med en setup för live-elektronik där Ableton Live står i centrum. Med sin scennärvaro som ett av sina starkaste kännetecken strävar hon efter att framföra sin konst på samma sätt som vi berättar historier; alla gånger skiljer sig lite från varandra.

I sin musik och text cirkulerar Julia Bengtson kring det mörker som vi alla, i någon utsträckning, bär inom oss. Det är intimt och stort, personligt och inkluderande. Vi bjuds in till att titta, lyssna och omslutas av ett rum där allt handlar om nuet.

------

Klockan 18.00 på Ritz

Pris: 75 kr

Välkomna!

Arrangör

Lokal

Ritz Ritz, 671 31 Arvika, 671 31 Arvika

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.