Aerodyne + 10,000 Years

Eventet är avslutat

Aerodyne + 10,000 Years

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

5 sep 2020 18:00 - 6 sep 2020 01:00

Beskrivning

AERODYNE från Göteborg är ett kompetent och energiskt old school metalband, kryddat med element av speed / thrash och melodiska influenser som sätts samman på ett unikt sätt som gör att bandet sticker ut från mängden. Denna aggressiva huvudrätt serveras med explosiva liveshower. Aerodyne har hitills gjort 2 Europaturneer och släppte sitt andra album i dec.

Med all uppriktighet, kom och se om du törs!


https://www.facebook.com/aerodyneofficial/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5asmZFl9euHp2mJ62XAh8k?si=bDcvzKbLTNKbW_UrrcRdXg

Video:
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=QHY6wPsdDug

Info:
10,000 Years är krossande stonermetal från Västerås för fans av band som High On Fire, Black Tusk, The Sword, Mastodon etc.
Den självbetitlade debut EPn släpptes 10/7 till hyllningskörer från hela världen vilket resulterat i toppbetyg i alla betydande genrezines och bloggar samt topplacering på respekterade smakkompassen Doom Charts.

Länkar:
http://10000years.bandcamp.com

http://www.facebook.com/TenThousandyrs


Arrangör

Hisingens enda rockklubb och stans bästa fritidsgård för vuxna! Din lokala rocklangare sen 2010

Öppet Fredag och lördag. Livemusik första o sista helgen varje månad.

Lokal

Dirty Deeds Rock Club GBG Wieselgrensplatsen, Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.