Actic träningskonvent

Actic träningskonvent

Biljetter från 149,00 SEK

Plats

Datum

25 mar 2023 12:00 - 18:00

Beskrivning

Välkomna till Actics träningskonvent på Heymakers i Falun.


Den 25 mars 2023 kombinerar Actic i samarbete med Heymakers det bästa av 2 världar under en hel eftermiddag. Kom och boosta dina energidepåer på vårt träningskonvent med pulserande nattklubbskänsla. Actic släpper sin senaste release på deras nya gruppträningsklasser.

Klassen är 30 minuter med korta andningspauser mellan dem och du får prova på yogamotion, core, bootywork och zumba.

Efteråt kan den som vill delta i ett mysigt mingel med plock, god dryck och utdelning av goodie bags. 

Alla som stannar kvar på minglet får en automatisk plats i utlottningen där 1 lycklig vinnare får en hemlig överraskning!


OBS! Begränsat antal platser, boka dina biljetter i tid!

Minglet är alla välkomna till!


Vill du veta mer om träningskonventet? Kontakta då personalen på din Acticanläggning i Falun eller mejla till falun@heymakers.se.


******************************************************************************************************************************

Sammanställning

Vart: Heymakers, Myntgatan 43

När: 25 mars 2023

Träning kl 14:00 - 16:00

Mingel kl 16:00 - 18:00

Instruktörer: Actic personal


Klasstider

- 14:00 - 14:30 Yogamotion

- 14:30 - 15:00 Core

- 15:00 - 15:30 Bootywork

- 15:30 - 16:00 Zumba

******************************************************************************************************************************

Bra information att tänka på!

Kom gärna ombytt och klar. Heymakers erbjuder inga omklädningsrum. För dem som vill finns det omklädningsrum med dusch på Actic City (Gruvgatan 7) ca 100 meter från Heymakers.

När man inte tränar rör man sig inte på golvet där andra tränar. Stanna gärna kvar i rummet och bidra till hög energi och god stämning, men vid sidan om.

Bokningen är bindande från bokningstillfället.

Förvaring av väskor och jackor sker i lokalen på en avsatt yta.

Filmning och fotografering för Heymakers och Actics bruk kan förekomma. Vill du ej medverka på bild är du välkommen att meddela det vid bokningstillfället.


Lokal

Heymakers, Myntgatan 43, 791 60 Falun

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.