skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Abhinanda | Support: Between Us + Twin Pigs

Eventet är avslutat

Abhinanda | Support: Between Us + Twin Pigs

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

5 maj 2023 19:00 - 6 maj 2023 01:00

Beskrivning

DENNA LÄNK ÄR STÄNGD! BILJETTFÖRSÄLJNING TILL ABHINANDA, BETWEEN US & TWIN PIGS SKER VIA https://billetto.se/e/teksti-t...

Vi har öppet mellan husen och biljetter gäller till båda lokalerna!

Abhinanda
Firar att det är 30 år sedan det legendariska Umeå hardcore bandet Abhinanda startades och året då Darkness of Ignorance spelades in 1993, året efter släpptes den, den första releasen på det ikoniska DIY skivbolaget Desperate Fight Records. En milsten i Umeås och Sveriges musikhistoria! Efter ett gig i höstas är de nu åter i vår - vi ser mycket framemot detta.

Lyssna: https://open.spotify.com/album/6q4HzpXpylJv7IOdzfzrVe?si=svAGMfOYSByrjRbCA5SIIw

Between Us
Klassisk 08HC från 00-talet. Det här har du koll på: svinsnabba trummor, ansiktssmältande gitarrslingor och rivig sång. Allt är skitbra och det är med tårar av glädje vi kan konstatera att Between Us gör en exklusiv återförening för att maxa hardcoreviben den här kvällen. Lika svängigt som det är hårt och snacket på stan säger att det kommer bjudas på en och annan håcekaramell kvällen till ära.

Lyssna: https://open.spotify.com/album/6UDXUdHtiXA2zLafZ5s25w?si=rKgVzcTNSPuy6feC1c1MDQ


Twin Pigs
Bandet har inte hunnit bli klassiska än. Men du har hört hajpen på stan och det är få band som klarar av att leva upp till sånt snack. Men Twin Pigs gör det. Fullt utvecklad psykisk ohälsa, starka refränger och hög energi hela tiden. De har blivit nominerade och vunnit så många priser att Facebook säger ifrån om vi skulle lista dom alla. Segertåget Twin Pigs stannar för å förgylla kvällen, så det är bara att hoppa på!

Lyssna: https://open.spotify.com/album/5vJN3uY5rgFg8EHa9eIeZp?si=dlMKd9oQTdKM3zf2BpZnyA

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer