skip to main content

Abbes Invandrarspecial

Abbes Invandrarspecial

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till Abbekomedis Invandrarspecial!

Efter den fantastiska upplevelsen vi hade sist är vi tillbaka för ännu en kväll fylld av skratt, skämt och gemenskap på Viiva.

BILJETTEN GARANTERAR INTRÄDE MEN INTE EN SITTPLATS, så var noga med att BOKA BORD efter att du köpt din biljett. Besök https://www.viivabar.se/ för att BOKA BORD. 

Vi vill också tacka alla som dök upp sist och vi tackar alla på förhand som kommer att komma på denna show. Glöm inte att komma med en trevlig attityd och ett öppet sinne för att förbättra upplevelsen av kvällen. 

Skaffa din biljett nu och gör dig redo för en kväll full av oförglömliga skratt och igenkänningshumor på hög nivå. Temat för kvällen kommer att vara "mellanförskap".

God Bless!

Arrangör

Lokal

Viiva, Vasaplatsen 1, 411 26 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer