skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

ABBA-Tribute show på Skara Stadshotell

Eventet är avslutat

ABBA-Tribute show på Skara Stadshotell

Från 765,00 SEK

Plats

Datum

26 maj 2023 17:30 - 22:00

Beskrivning

Välkommen på ABBA show i Skara kongress

Den 26 maj öppnar vi upp Skara Stadshotells Kongresshall för ännu ett festligt event! Denna gång blir det inget mindre än krogshow med 2-rätters middag! Förvänta dig en storslagen liveshow med flera av dina favoritlåtar från förr.

Minglet kommer att börja 17.30 på hotellet och sedan serveras förrätten klockan 19.00 under tiden som du njuter av showen (viktigt att sitta till bords 19.00).

⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Plats: Skara Kongress

⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Tid: 17:30

⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Program:

 • Minglet startar 17.30
 • Förrätten serveras 19.00
 • Showen slutar ca 22:00
 • Vi stänger 01:00

*All dryck köps i baren under detta event
*Ålder 18 +

Biljettpris - 765:- inkl tvårätters middag, show & serviceavgift

*Återköp endast vid inställt evenemang. Avgift från biljettleverantör återbetalas ej.
*Med reservation för förändringar

Arrangör

ETT ANRIKT HOTELL I HJÄRTAT AV SKARA

Välkommen till vårt nyrenoverade hotell med mycket historia. Här kan du njuta av en helg med lyxigt boende och vällagad mat, bjuda in till ett storslaget bröllop i vår pampiga festvåning eller ha konferens med jobbet. För oss är det viktigt att värna om den lokala kopplingen till Skara. Därför kommer maten som serveras vara gjord på närproducerade råvaror från trakten. Alla våra sällskapsrum och konferensrum är döpta efter personer från bygden och i hotellet hänger konst från den folkkäre konstnären Lars Lerin. Kom förbi och spela shuffleboard i vår spelrum eller fira in helgen med en AW.

KONTAKTA OSS

info.skarastadt@julahotell.se | +46 (0) 511 – 240 50 | Hitta hit

Lokal

Skara Kongress, Järnvägsgatan 5, 532 30 Skara

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer