skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

A SPACE WHERE YOUR VOICES CAN LIVE

Eventet är avslutat

A SPACE WHERE YOUR VOICES CAN LIVE

Från 40,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

27 maj 2023 - 28 maj 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

A Space Where Your Voices Can Live är en performativ utställning som utforskar sinnet. I ett av fångtornen på Malmöhus slott sätts ett inre drömlandskap upp genom en storskalig textil multimediainstallation av Lise Haller Baggesen med ljud av Naima Karlsson & Adriana Camacho, koreografi av Sanna Blennow och med en ensemble av lokala dansare.

A Space Where Your Voices Can Live är konstmuseets bidrag till Southern Sweden Design Days.

Arrangör

Malmö Konstmuseum har en av Sveriges största konstsamlingar med runt 40 000 objekt. Det är en unik kollektion, ägd av malmöborna själva. Hos oss kan man följa hur måleri, grafik, skulptur, konsthantverk, möbler och textil förändras med tiden och med sin omvärld.

Konstmuseet presenterar också temporära utställningar med aktuella tematiker samt performanceverk, samtal och konserter. Vi förvaltar också några av Sveriges största konststipendier. 

Lokal

Malmö Konstmuseum, Malmöhusvägen 6, 211 18 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer