Hoppa till huvudinnehåll

a sophisticated evening / odd size baggage | i Salongen

a sophisticated evening / odd size baggage | i Salongen

Från Gratis

Plats

Datum

1 aug 2024 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkomna till en sofistikerad kväll med trion ”Odd size baggage”. Dyk upp i en trevlig skrud, beställ ett glas vin och låtsas att allt är bra. Denna speciella afton kommer trion att bjuda på nya, mer positiva tolkningar av Mayas alster. Det blir mysigt, fyllt av förnekelse och trevlig stämning. Kom och upplev en kväll där vi tillsammans kan glömma våra bekymmer.

Odd size baggage bildades 2023 och består av Maya Wahlberg, Tobias Ljungman och Julia Bengtson. På miniatyrinstrument mimar musikerna till artisten mvh Mayas livesång. Trion har gjort hyllade konserter i både Göteborg och Verona och konserten beskrevs bland annat såhär: ”Odd Size Baggage konceptuella och performativa konsertformat skapar en stark koncentration på ljuden, musiken och textens dråpligheter och underfundigheter. Här möts allvaret och en intelligent humor på ett mycket mänskligt vis och som publik dras var och en in i framförandet. En mycket stark närvaro skapas i rummet genom ett generöst omhändertagande och omfamnande av publiken vilket ger en helt unik atmosfär och ett nytt uppfriskande konsertformat.”

Med glimten i ögat, på fullaste allvar.

mvh
Odd size baggage                                 
& Maya

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer