A Scalpella sjunger in julen!

A Scalpella sjunger in julen!

Biljetter från 120,00 SEK

Plats

Datum

4 dec 2022 19:30 - 20:45

Beskrivning

OBS! Tid och plats har ändrats från Adolf Fredriks kyrka klockan 18.00
till Norrmalmskyrkan klockan 19.30. Har du inte möjlighet att komma den
nya tiden? Mejla ascalpellian@gmail.com så hjälper vi till
med återbetalning.

ÄNTLIGEN JUL, JUL!

A Scalpella – Medicinska föreningens kammarkör bjuder in till sin årliga julkonsert!
Kom och lyssna när kören sjunger in julen till toner av Hugo Alfvén, The Real Group, Gustaf Nordqvist och Ivar Widéen – med flera.

Tid och plats
Söndagen den 4 dec kl 19.30
Norrmalmskyrkan
Insläpp 18.45

Förköpsbiljetter på Billetto
Vuxen 195kr
Student/Pensionär/Under 18 år 120kr
Barn under 7 år Fri entré

Det kommer också gå att köpa biljett med Swish i dörren till något högre pris (Vuxen 250kr, Student/Pensionär/Under 18 170kr)

Varmt välkomna! 

Lokal

Norrmalmskyrkan, Norrtullsgatan 37, 113 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.