Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

A Night Of Elvis | Tour

Event inställt

A Night Of Elvis | Tour

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

23 nov 2024 18:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Upplev en oförglömlig kväll i rockens tecken mitt i hjärtat av Sverige! Välkomna till "A Night Of Elvis | Tour", en konsert arrangerad av Jukebox Productions. Detta är ett musikaliskt äventyr där Elvis musik hyllas!

Platsen för denna spektakulära händelse är Skara domkyrka, en historisk och atmosfärisk miljö som kommer att få publiken att känna sig som en del av själva showen. Njut av den unika kombinationen av rockmusik och den vackra kyrkans arkitektur.

Konserten äger rum den 22 november 2024 kl. 18:30, vilket ger dig en perfekt möjlighet att avsluta veckan på bästa möjliga sätt. Framförandet kommer att bjuda på en fängslande mix av Elvis Presleys mest minnesvärda låtar.

Det är en otrolig upplevelse för alla musikälskare och särskilt för alla rockfans där ute. Biljetterna är nu tillgängliga från SEK 300.00, vilket ger dig möjligheten att vara en del av detta fantastiska evenemang utan att spräcka din plånbok.

Så varför inte ge dig själv en magisk kväll fylld av musik, nostalgi och en dos av rock and roll? Köp dina biljetter redan idag och se fram emot att få uppleva "A Night Of Elvis | Tour" i Sverige.

Lokal

Skara domkyrka, Järnvägsgatan 1, 532 30 Skara

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer