skip to main content

A Night of Elvis - A Tribute to the King

A Night of Elvis - A Tribute to the King

Från 226,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 19:30 - 21:00

Beskrivning

Hej musikälskare!

Jukebox Productions presenterar stolt "A Night of Elvis" - en oförglömlig konsertupplevelse som hyllar musiken och minnet av den legendariske Elvis Presley. Kom och upplev en kväll fylld av rock'n'roll, glimmer och fantastisk musik på Mariestads teater.

Musiken under kvällen kommer att framföras av Stefan Jonsson på gitarr, Stig Lindell på piano, Christian Karlsson på kontra- och elbas, Glenn Larsson bakom trummorna samt Leo Larsson på sång.

Konserten äger rum den 25 maj 2024 vilket är dagen innan mors dag. Så varför inte köpa biljetter till "A Night of Elvis" som en morsdags-present?

Detta är en kväll du absolut inte vill missa. Oavsett om du är ett troget Elvis-fan eller bara älskar rockmusik, kommer du garanterat att bli förtrollad av den magi som skapas på scenen. Så kom och dansa, sjung med och låt musiken ta över - "A Night of Elvis" är en konsertupplevelse som du kommer att minnas lång tid framöver!

Köp dina biljetter nu och förbered dig på en resa tillbaka i tiden med live-musik som går rakt in i hjärtat. Missa inte chansen att vara en del av denna unika hyllning till en sann musiklegend!

Vi ses på Mariestads teater!

Med vänliga hälsningar,

Jukebox Productions

Lokal

Mariestads Teater, Österlånggatan 8, 542 30 Mariestad

Headliners

Leo Larsson
Sång & gitarr
Stefan Jonsson
Gitarr
Stig Lindell
Piano
Christian Karlsson
Kontra- och elbas
Glenn Larsson
Trummor

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer