skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

A Night From The Beyond

Eventet är avslutat

A Night From The Beyond

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

17 mar 2018 22:00 - 18 mar 2018 03:00

Beskrivning

Oh yes, det är dags!

Dags för Psytrance att för första gången inta Mainstage i denna stad! Kvällen till ära har vi även öppnat ett helt separat Technogolv, för att utöka utbudet av alternativa genrer under ett och samma tak.

Och, ska det va' så ska det va'. Psy-deco kommer täcka hela Mainstage och Mainfloor. Full-On-Psytrance, Goa trance, Psytrance, Progressive Psytrance... Roam kommer bjuda på en blandning av alla typer av Psy, och stegrar intensiteten tills sista minut.

Om det är något som är perfekt med dansgolvet 'Amadeus' så är det att det är svart. Bäcksvart. Nästan lika svart som Technons själ. Microcircuit kommer låta rullande Techno eka.

Vi siktar inte på att bara skapa en fest - Vi vill skapa en upplevelse.

......................................................

▪ Super early birds: SOLD OUT
▪ Early birds: 150kr
▪ Förhandsköp: 170kr
▪ At the doors: 200kr

Biljettlänk: https://billetto.se/en/e/a-night-from-the-beyond-tickets-258729

ID: 18+
Adress: Sandra, Södra Vägen 58, Kalmar

......................................................

°°° LINE UP °°°

Main stage (Psytrance)
♫ ROAM
♫ Eternal Wonder

AMADEUS (Techno, Microcircuit)
♫ Ba/dor

.......................................................

°°°Deco°°°
Den klassiska och för genren så synonyma psykadeliska decon kommer denna kväll att göras i samarbete med Luve ifrån Kristianstad!

°°°Face paint and body art°°°
Sa vi att det var all in som gällde? Ifall det har missats så blir det tydligt när Daniella aka Himmelopannkaka kommer göra ansikts- och armmålningar i UV-färger! Du som gäst bestämmer helt själv vad du vill betala för hennes verk!

......................................................

◼ MAINFLOOR

:::Roam:::
En DJ som är mer spelvan än de flesta du har sett och hört. Från att ha fyllt upp alla typer av dansgolv från alperna till nord-Norge gör han sig nu redo för att vända upp och ner på Sandra. Med psytrance i fokus, förvandlar han kvällen till ett psykadeliskt äventyr!

https://www.facebook.com/Roampsy/

:::Eternal Wonder:::
Eternal Wonder (tidigare Empty Wheelchair) har producerat Psytrance sedan 2009. Han har spelat på många undergroundfester och festivaler både i norra och södra Sverige, har släppt flera EPs och remixes och släppte sitt första album 2014. Han driver dessutom sitt egna skivbolag, Unimuse Records, där han jobbar med artister från flera delar av världen (USA, Mexico, Israel, Protugal, Georgien, Brasilien och Sverige med flera). Han jobbar för närvarande med sitt andra album som han planerar att släppa under våren 2018!

Eternal Wonders musik innehåller hög energi och ett tempo mellan 140-145 BPM. Med en psykadelisk och melodisk atmosfär, får han snabbt din kropp att röra sig till rytmen!

https://soundcloud.com/eternal-wonder

◼ AMADEUS

:::Ba/dor:::
Felipe Botero, även känd som ''Ba/dor'',
är en artist med en vision och god smak för elektronisk musik. På ett minimalistiskt sätt, blandar han jazziga och abstrakta ljud, med djup experimentell techno. Han har spelat i New York och Colombia, men har nu satt sin bas i Sverige, där han grundade kollektivet Microcircuit.

https://soundcloud.com/fcassanova

Arrangör

Lokal

Nöjespalatset Sandra Nöjespalatset Sandra, Södra Vägen 58, 392 45 Kalmar

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer