A Night From The Beyond

17 mar 2018 22:00 - 18 mar 2018 03:00

Nöjespalatset Sandra, Södra Vägen 58, 392 45 Kalmar

Oh yes, det är dags!

Dags för Psytrance att för första gången inta Mainstage i denna stad! Kvällen till ära har vi även öppnat ett helt separat Technogolv, för att utöka utbudet av alternativa genrer under ett och samma tak.

Och, ska det va' så ska det va'. Psy-deco kommer täcka hela Mainstage och Mainfloor. Full-On-Psytrance, Goa trance, Psytrance, Progressive Psytrance... Roam kommer bjuda på en blandning av alla typer av Psy, och stegrar intensiteten tills sista minut.

Om det är något som är perfekt med dansgolvet 'Amadeus' så är det att det är svart. Bäcksvart. Nästan lika svart som Technons själ. Microcircuit kommer låta rullande Techno eka.

Vi siktar inte på att bara skapa en fest - Vi vill skapa en upplevelse.

......................................................

▪ Super early birds: SOLD OUT
▪ Early birds: 150kr
▪ Förhandsköp: 170kr
▪ At the doors: 200kr

Biljettlänk: https://billetto.se/en/e/a-night-from-the-beyond-tickets-258729

ID: 18+
Adress: Sandra, Södra Vägen 58, Kalmar

......................................................

°°° LINE UP °°°

Main stage (Psytrance)
♫ ROAM
♫ Eternal Wonder

AMADEUS (Techno, Microcircuit)
♫ Ba/dor

.......................................................

°°°Deco°°°
Den klassiska och för genren så synonyma psykadeliska decon kommer denna kväll att göras i samarbete med Luve ifrån Kristianstad!

°°°Face paint and body art°°°
Sa vi att det var all in som gällde? Ifall det har missats så blir det tydligt när Daniella aka Himmelopannkaka kommer göra ansikts- och armmålningar i UV-färger! Du som gäst bestämmer helt själv vad du vill betala för hennes verk!

......................................................

◼ MAINFLOOR

:::Roam:::
En DJ som är mer spelvan än de flesta du har sett och hört. Från att ha fyllt upp alla typer av dansgolv från alperna till nord-Norge gör han sig nu redo för att vända upp och ner på Sandra. Med psytrance i fokus, förvandlar han kvällen till ett psykadeliskt äventyr!

https://www.facebook.com/Roampsy/

:::Eternal Wonder:::
Eternal Wonder (tidigare Empty Wheelchair) har producerat Psytrance sedan 2009. Han har spelat på många undergroundfester och festivaler både i norra och södra Sverige, har släppt flera EPs och remixes och släppte sitt första album 2014. Han driver dessutom sitt egna skivbolag, Unimuse Records, där han jobbar med artister från flera delar av världen (USA, Mexico, Israel, Protugal, Georgien, Brasilien och Sverige med flera). Han jobbar för närvarande med sitt andra album som han planerar att släppa under våren 2018!

Eternal Wonders musik innehåller hög energi och ett tempo mellan 140-145 BPM. Med en psykadelisk och melodisk atmosfär, får han snabbt din kropp att röra sig till rytmen!

https://soundcloud.com/eternal-wonder

◼ AMADEUS

:::Ba/dor:::
Felipe Botero, även känd som ''Ba/dor'',
är en artist med en vision och god smak för elektronisk musik. På ett minimalistiskt sätt, blandar han jazziga och abstrakta ljud, med djup experimentell techno. Han har spelat i New York och Colombia, men har nu satt sin bas i Sverige, där han grundade kollektivet Microcircuit.

https://soundcloud.com/fcassanova

Super Early Bird

Ej tillgänglig

Early Bird

Ej tillgänglig

Förhandsköp

Ej tillgänglig