skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

A Gospel Night in November

Eventet är avslutat

A Gospel Night in November

Från 175,00 SEK

Plats

Datum

25 nov 2023 18:00 - 19:30

Beskrivning

Västerportkyrkan och Calmar Gospel bjuder in till härlig konsert tillsammans med gospelsångerskan Kiralina Salandy!

Kiralina Salandy, en fantastisk sångerska och artist. Hennes hjärta klappar för gospel men hon är lika bevandrad och begåvad inom jazz, blues, country och pop. Kiralinas inkluderande scenspråk och sprudlande personlighet gör mötet med hennes sång och musikalitet levande och inspirerande.

Med rötter i Västindien, uppväxt i Kanada och numera boende i Stockholm har Kiralina världen som sin arena. Vi har sett och hört henne sjunga på Nobelprisutdelningen 2021, Allsång på Skansen och på scen i flera musikalproduktioner såsom "The Book of Mormon" och "The Little Shop of Horrors". I SVT:s dokumentär Amazing Gospel – vägen till Sverige, hör och ser vi Kiralina sjunga just Amazing Grace och berätta om gospelmusiken som ett sätt att uttrycka kärlek, ett sätt att visa glädje och hantera sorg.

Kiralina reser land och rike runt och fyller och förgyller våra kyrkorum till bredden. Hon är en briljant och mycket uppskattad sångerska vid Svenska Gospelverkstadens konserter och festivaler runt om i Sverige och Skandinavien.

Nu gästar Kiralina Västerportkyrkan i Kalmar och ska tillsammans med Calmar Gospel ge en oförglömlig upplevelse genom konserterna A Gospel Night in November. Vi kan räkna med glädje, kraft, energi och sann innerlighet från både Kiralina och Calmar Gospel. A Gospel Night in November skulle lika gärna kunna heta A Gospel Night to remember.

Varmt välkomna till en kväll att minnas ”A Gospel Night in November” med the one and only Kiralina Salandy uppbackad av Calmar Gospel med formidabelt kompband.

Lokal

Västerportkyrkans Ekumeniska Församling, Strömgatan 4, 392 48 Kalmar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer