Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

999 (UK) + Dead Pollys @ Musikhuset Gävle

Eventet är avslutat

999 (UK) + Dead Pollys @ Musikhuset Gävle

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

13 apr 2023 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

999 startade i London, England 1976 av Nick Cash, vilket innebär att de spelat punk i 47 år. Många har skrållat med detta legendariska band och låtar som bland annat "I'm Alive", "Nast Nasty" och "Homocide". Nu får ni chansen att göra det igen när 999 besöker Gävle i april 2023.

Dead Pollys spelar "vintage-punk" och är från Stockholm. Bandet startades 2011 av Nizze, som bland annat spelade i Sighstens Grannar under 80-talet. På bas hittar vi Juba som tidigare spelade i Sir Reg. På trummor har vi Martin Hällgren som bland annat är känd från De Lyckliga Kompisarna, men som även spelade i Sighstens Grannar tillsammans med Nizze. Nyast i bandet är Clabbe som ersatt Mats på gitarr. Clabbe spelade tillsamans med Nizze i Mansic som i början av 200-talet turnerade en hel del i europa.Under 2022 öppnade Dead Pollys för 999 på Dublin Castle i London och nu kan ni se de tillsammans under en mindre turné i Sverige.

---

Alla våra evenemang genomförs i samarbete med ABF Gästrikebygden respektive Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg - vilka båda finns representerade i föreningen Musikhusets styrelse.

Sugen att stanna kvar i Gävle över natten?

Järnvägshotellet vill ge alla gäster ett prisvärt boende med ypperligt centralt läge precis bredvid Musikhuset i Sjömanskyrkan. Härifrån är det gångavstånd till restauranger, shopping, musikevenemang och allt annat som Gävle har att erbjuda. Du får garanterat det lägsta priset om du bokar direkt via Järnvägshotellet hemsida: http://www.jarnvagshotellet.nu/

Arrangör

Föreningen Musikhuset & Sjömanskyrkan Bord & Bar - Gävles största vardagsrum med scen, livemusik, restaurang & bar- Fullständiga rättigheter.

Lokal

Musikhuset Gävle, Kyrkogatan 32, 803 11 Gävle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer