Eventet är avslutat

90-Talsfest med Mr. DEE (30+) på Mad Dog, Linköping

110,00 SEK

Plats

Datum

6 mar 2020 22:00 - 7 mar 2020 03:00

Beskrivning

Stäng av Milli Vanilli-CD:n och spola tillbaka videokasetten med Sökarna. Dränk dig i senaste Axe-parfymen och knäpp Adidas-byxorna innan du drar en t-shirt över din långärmade tröja, för nu blir det 90-talsfest!

Ring upp modemet och berätta för världen, via mIRC och Stajlplejs, att det är fest ikväll! Peppa inför kvällen med polarna och med alla era favoritlåtar i Winamp-listan och bege Er sedan ner till Mad Dog där legendariska DJ Mr Dee rockar dansgolv med den bästa musiken från 90-talet!

Denna kväll kommer vi för första gången att göra en 30+-fest. Det är också Mad Dogs första riktiga tema-kväll. Räkna med att vi går ALL-IN!!!

30+

----------------------------------------------------------------
Vid intresse av VIP-bord, kontakta oss på: info@maddoglinkoping.com
----------------------------------------------------------------

Mad Dog är en helt ny restaurang och nattklubb på Ågatan i Linköping. Vårt mål är att kunna erbjuda dig allt det som en lyckad utekväll ska innehålla. Från god och prisvärd mat och ett rikt dryckesutbud i restaurangen till dansanta toner och Champagne nere i nattklubben. Och däremellan kanske ett parti Shuffle Board i vårt fräscha spelrum.

------

Vad? 90-Talsfest med Mr. DEE (30+)
Var? Mad Dog, Linköping
Datum? 6 mars - 2020
Tid? 22 - 03
Ålder? 30-årsgräns
Förköp? Släpps inom kort på Billetto.se (100:-)
I dörren? Där kostar entré 150:-
Garderob? Ingår alltid!

Arrangör

Lokal

Mad Dog Mad Dog, Ågatan 47, 582 22 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.