Eventet är avslutat

90´S

130,00 SEK

Plats

Datum

13 mar 2020 22:00 - 14 mar 2020 03:00

Beskrivning

Det har nu gått 4 år sedan senaste festen vilket är på tok för länge! Så putsa skorna, spraya håret, ladda med förfest och spika in den 13/3 i kalendern för nu är det dags för 90s igen! En fördel med att det har gått så länge sedan senast är att vi är fantastiskt peppade för en riktig 90-tals fest igen och hoppas så klart att ni är det också! Vi har hittat en av Stockholms bästa lokaler i Slakthuset och kommer att kunna erbjuda er 2 nostalgiska dansgolv med allt som vi älskar med 90-talet!

rum 1:
90s Nostalgi med Leif Wademark och Oscar Lundborg

rum 2:
Eurodiscohyllning med DJ NONOR och DJ SLACKERBITCH

rum 3:
Klubb POP

Ålder: 20+

Arrangör

Lokal

Slakthuset Slakthuset, Slakthusgatan 6, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.