90 minuter med Gröna Linjen

Eventet är avslutat

90 minuter med Gröna Linjen

Biljetter från 65,00 SEK

Plats

Datum

27 mar 2022 11:45 - 13:15

Beskrivning

Föreningen Gröna Linjen, Mammut Kultur och Lucky Dogs hälsar välkomna till biograf Victoria (salong 2) på Götgatan 65 och 90 minuter med Gröna Linjen den 27 mars (11.45-13.15).

Moderator: Emma Gray Munthe

PROGRAMMET


BAJEN (1970)

Filmen skildrar stämningen kring Hammarbys höstmatcher på Johanneshov med den sjungande publiken.
Regi: Jan Halldoff, Hans Seiden, Siv Kanälv och Ulf Nordhom
Längd: 5 minuter

79' (2019)
Med ett hjärta av guld och frisparkar av yppersta världsklass har Kennedy Bakircioglu trollbundit och älskats av sina fans i närmare 20 år, men allting har ett slut. 2018 ska bli ikonens sista år i klubben och både han själv och fansen drömmer om ett vackert avsked. Men när lagets tränare placerar Kennedy på bänken växer oron, både hos honom själv och fansen. Kan den uträknade hjälten resa sig en sista gång?
Regi: Andreas Bjunér
Längd: 21 minuter

BOLL (2021)
Boll är berättelsen om en fotbollsmatch där själva matchen får stå i bakgrunden. Istället är det omgivningen som får spela huvudrollerna. Vi ser linjemän peka, supportrar skandera hejaramsor och pressfotografer leta efter den perfekta vinkeln. Spelare värmer upp och staket monteras, för att sedan plockas ner. Med humor och nyfikenhet undersöker Boll de ritualer som omgärdar vår kanske största sport – fotbollen.
Regi: Salad Hilowle
Längd: 7 minuter

WORK IN PROGRESS - GRÖNA LINJEN
Gröna Linjen är en kommande dokumentärfilm om brokighet och gemenskap. Visning av delar av material och samtal med regissör Andreas Bjunér om det fortsatta arbetet.

På plats kommer du även kunna köpa Gröna Linjen-merch.

Lokal

Biograf Victoria Svenska Bio Biograf Victoria Svenska Bio, Götgatan 65, 116 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.