skip to main content

9 to 5 The Musical

9 to 5 The Musical

Från 150,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

9 juli 2024 - 27 juli 2024

Beskrivning

9 to 5 – The Musical

På ett kargt kontorslandskap under 70-talet regerar chefen med järnhand. Han styr och ställer och tar åt sig äran för alla de anställda kvinnornas idéer. Men något nytt har börjat hända bland faxar och skrivmaskiner – kvinnorna har tröttnat på att bli borträknade för befodran, tröttnat på att förminskas och trakasseras. Plötsligt slår det gnistor och planer på revolt skapas! Och vem kunde ana hur långt man kan komma med några enkla kontorstillbehör – och kanske en liten, liten gnutta råttgift....?

Plötsligt vänds kontoret upp och ner, och ingenting blir som förr! Men kan den nya ordningen vara – eller kommer chefen att få sin hämnd till slut...?

ScenÖsterlens fantastiska ungdomsgrupp presenterar en härlig show med riviga ensemblenummer, en stark story om rättvisa, respekt och uppror, och grymma sångnummer – bland annat självklart Dolly Partons härliga titellåt 9 to 5 i musikalversion! Kom och njut av en underbar föreställning på sommarvackra MårtenPers Källa!

Rekommenderas från 7 år, men kan funka för yngre barn också

Regi CarlJohan Wåhlin
Koreografi
Sara Bergström
Sånginstudering
Anna Kesar och Tove Wåhlin
Regiassistent
Hanna Forslund 
Kostym och Scenografi
Kin Viola Momiyama 
Ljud och ljusdesign
Michelle Lindstedt, Mostafa Hezare och Norton Ehrnborn 
Produktion
Paula Brante 
Affischbild
Märta Åkerberg

www.scenosterlen.com 

Med stöd av Simrishamns kommun och Sparbanken Syd

9 TO 5 The Musical
Music and Lyrics by Dolly Parton
Book by Patricia Resnick

Based on the 20th Century Fox Picture
Originally produced on Broadway by Robert Greenblatt, April 2009

This amateur production is presented by arrangement with Music Theatre International. All authorised performance materials are also supplied by MTI
www.mtishows.co.uk

Arrangör

Scen Österlen är en teaterförening för barn och unga. Sedan den startades 1999, av regissören och dramatiken Dag Norgård, har över 1000 barn och ungdomar deltagit i över 500 föreställningar, som setts av tiotusentals besökare.

Lokal

MårtenPers Källa, MårtenPers Källa, 272 92 Brantevik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer