skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

75 years of hell but heaven can wait

Eventet är avslutat

75 years of hell but heaven can wait

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

2 jun 2023 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Succéshowen 75 Years Of Hell, But Heaven Can Wait sätts nu upp på Stora Retorten ute på Gasklockorna!

I den industriella miljön kommer Jim Steinmans musik att ljuda klart och mäktigt! Det stämmer, den här showen hyllar Jim Steinmans och Meat Loafs musikaliska arv. Bandet som framför showen heter The Army Of The Night och är det enda bandet som hyllar legendernas musik på en sådan stor skala.
Debutalbumet Bat Out Of Hell framförs i sin helhet efterföljt av flera signifikanta hits från det tidigare skedet av deras långa karriär.

Showen är tillgänglig för alla då den framförs på markplan. Ingen trappa eller annat som gör det svårframkomligt för rullstol eller andra hjälpmedel.

Showen är nära på 2 timmar utan paus och det är ståplatser för att få den bästa blandningen av rockkonsert och show.
Det finns stolar tillgängliga för dem som vill se showen men inte har möjligheten att stå upp i 2 timmar.

Detta stora projekt är möjligt tack vare stöd och hjälp från bland andra ABF Gästrikebygden, Folkbildningsforum Gasklockorna och Kalas & Co!

Det finns inget bättre sätt att uppleva Jim Steimans musik och samtidigt hylla hans och Meat Loafs minne i Sverige än att se The Army Of The Night med Meat Ball i spetsen. Det blir pulserande rockmusik, smäktande ballader, dramatiska tal, scener och humor.

Detta vill ni inte missa!

The beat is yours forever" - Jim Steinman
"Never, ever stop rockin" - Meat Loaf


Arrangör

Lokal

Stora Retorten, Atlasgatan 3, 802 86 Gävle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer