skip to main content

5 juni: Vinklubbsprovning Joh. Jos. Prüm

5 juni: Vinklubbsprovning Joh. Jos. Prüm

Från 595,00 SEK

Plats

Datum

5 jun 2024 17:30 - 18:45

Beskrivning

Välkommen på en ytterst välsmakande Vinklubbsprovning när Carine Patricio, tidigare tävlingssommelier som idag jobbar sida vid sida med Katharina Prüm, gästar vår Klubblokal för att djupdyka i det finaste Moseldalen har: Joh. Jos. Prüms långlivade viner. 

Joh. Jos. Prüm gästar Vinklubben

Få egendomar kan skryta om att ha producerat viner av absolut toppkvalitet i över ett halvt sekel, men det kan Joh Jos Prüm. De första spåren av familjens rötter i området kring Moseldalen kommer från 1100-talet, och man har odlat druvor här sedan åtminstone 1700-talet. Idag äger man vingårdar i några av Mosels mest attraktiva vingårdar och skapar viner för kommande sekler.

Här för att leda kvällens provning är den internationellt välkända tävlingssommelieren Carine Patricio som idag även jobbar sida vid sida med familjen Prüm. En mer kvalificerad provningsledare blir svår att hitta när vi under denna Vinklubbsprovning djupdyker i Moseldalens vidunderliga viner genom Joh. Jos. Prüms olika prädikatsviner. Ta chansen att lära dig allt om varför Mosel är en av världens främsta vinregioner – varmt välkommen!

Provningens viner

2022 Graacher Himmelreich Kabinett
2022 Wehlener Sonnenuhr Kabinett
2022 Bernkasteler Badstube Spätlese
2022 Wehlener Sonnenuhr Spätlese
2022 Graacher Himmelreich Auslese
2022 Wehlener Sonnenuhr Auslese
2018 Wehlener Sonnenuhr Auslese Goldkapsel

Pris: 595 kronor 
När: Onsdagen den 5 juni
Tid: 17:30-18:45 (Observera att vi inte kan släppa in före utsatt tid)
Var: Tryffelsvinets Klubblokal på Blasieholmsgatan 4A (Entréplan).

Vid avbokning senast 29 maj återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Carine Patricio och Tryffelsvinets team

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Tryffelsvinets klubblokal, Blasieholmsgatan 4, 111 48 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer