skip to main content

420 & V/A Summer Festival with Joris Voorn

420 & V/A Summer Festival with Joris Voorn

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

28 jun 2024 22:00 - 29 jun 2024 03:00

Beskrivning

420 Group & V/A Summer Festival with Joris Voorn

Snart är sommaren här och en tradition som följt oss under en längre tid är att arrangera våra kvällar på Slakthustaket. Denna sommar kommer både 420 och V/A husera på taket och bjuda på en fin uppställning med internationella och lokala artister. Men innan sommaren drar i gång på allvar tänkte vi tillsammans bjuda på en stor fest på Slaktkyrkan och Kvarteret. Se det som startskottet för alla galenskaper som sommaren 2024 kommer bjuda på.

Kvällen till ära har vi bjudit tillbaka Joris Voorn som sålde ut sist på Kyrkan när han besökte oss i början av 2023. Joris Voorn är artisten som alltid är lika aktuell på globala elektroniska scenen. Förutom att spela på de största festivalerna världen tar han sig tiden att varva med intima klubbspelningar och vi är väldigt glada att han kommer tillbaka till oss denna kväll då han bjuder på ett längre set. Givetvis har vi också samlat ett grymt gäng artister som kommer supporta både inne på Kyrkan men också när vi öppnar upp Kvarteret utomhus.

LINEUP

→ Joris Voorn (Spectrum) NL
→ MOLØ (Vivrant)
→ Antonsson (E P I S O D E S – Nuet)
→ RØNN b2b ITO (AERIAL GBG)
→ Andreas Andersson b2b Vincent Rydell (420 Group)
→ Artbau (420 Group)
→ Jeff Cooper (420 Group)

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer