skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

4 oktober: Provning av äldre årgångar från Domaine Comte Georges de Vogüé, Stockholm

Eventet är avslutat

4 oktober: Provning av äldre årgångar från Domaine Comte Georges de Vogüé, Stockholm

Från 2.595,00 SEK

Plats

Datum

4 okt 2022 17:00 - 18:30

Beskrivning

Få producenter i Bourgogne är fullt lika legendariska som Domaine Comte Georges de Vogüé, inte nog med att dom är majoritetsägare i en av världens bästa vingårdar – Musigny Grand Cru – dom är också den enda tillverkaren av vit Grand Cru Bourgogne i Côte de Nuits och som pricken över i är dom dessutom fortfarande ett familjedrivet företag. Vinerna från domänen är notoriskt lagringsdugliga och kräver generellt sett lagring för att visa sitt sanna ansikte - och just därför är vi lite extra glada att kunna bjuda in just er till denna provning!Tisdag den 4:e oktober bjuder vi - nästan traditionsenligt - in till en exklusiv provning på anrika Vinkällaren Grappe där vi under ledning av Jean-Luc Pepin kommer prova ett antal äldre årgångar (bland andra från storslagna åren 2010 och 2005) av Domaine Comte Georges de Vogüés grand cru vingårdslägen Bonnes-Mares och Musigny.


Vinerna som provas under kvällen är följande:

 • Bonnes-Mares Grand Cru 2010
 • Bonnes-Mares Grand Cru 2012
 • Bonnes-Mares Grand Cru 2014
 • Musigny Vieilles Vignes Grand Cru 2005
 • Musigny Vieilles Vignes Grand Cru 2010
 • Musigny Vieilles Vignes Grand Cru 2012
 • Musigny Vieilles Vignes Grand Cru 2014

Tid: 17:00-18:30 (Observera att vi inte har möjlighet att släppa in tidigare än utsatt tid).

Pris: 2 595 kronor (Observera att det endast kommer finnas 17 platser tillgängliga på provningen)

Plats: Vinkällaren Grappe, Grevgatan 5, 114 53 Stockholm

Avbokningspolicy: Vid avbokning senast 27 september återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Vinkällaren Grappe AB Vinkällaren Grappe AB, Grevgatan 5, 114 53 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer