skip to main content

4 juni: Vinmakarmiddag Joh. Jos. Prüm på Adam/Albin

Få biljetter kvar

4 juni: Vinmakarmiddag Joh. Jos. Prüm på Adam/Albin

Från 3.995,00 SEK

Plats

Datum

4 jun 2024 18:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Exklusiv middag med Carine Patricio från Joh. Jos. Prüm på Adam/Albin

Välkommen på enastående kväll när Joh. Jos. Prüms Carine Patricio bjuder in till en exklusiv middag med åtta serveringar på enstjärniga Adam/Albin. Med sig har hon valt ut ett lika färgsprakande gäng viner från familjens bibliotek där vinerna valts ut för att lyfta maten till nästa nivå. Välkommen!

Få egendomar kan skryta om att ha producerat viner av absolut toppkvalitet i över ett halvt sekel, men det kan Joh Jos Prüm. De första spåren av familjens rötter i området kring Moseldalen kommer från 1100-talet, och man har odlat druvor här sedan åtminstone 1700-talet. Idag äger man vingårdar i några av Mosels mest attraktiva vingårdar och skapar viner för kommande sekler.

Vid denna unika middag slår vi oss till bords i Adam/albins chambre separée med Carine Patricio, internationell välkänd tävlingssommelier, för att njuta en exklusiv specialframtagen meny med åtta serveringar signerad Adam/Albin med viner kurerade av Carine tillsammans med svenska stjärnsommelieren Sören Polonius. Här får vi uppleva hur familjen Prüms viner sjunger ut sitt fulla register tillsammans med mat under en middag som blir något utöver det vanliga!

Middagens viner

2021 Graacher Himmelreich Kabinett (magnum)
2019 Wehlener Sonnenuhr Kabinett
2016 Graacher Himmelreich Spätlese
2015 Graacher Himmelreich Spätlese
2004 Wehlener Sonnenuhr Auslese
1998 Bernkasteler Lay Auslese
2005 Graacher Himmelreich Auslese Goldkapsel

Meny

Pris: 3,995 kronor för en meny med åtta serveringar med tillhörande vinpaket
När: Tisdagen den 4 juni
Tid: Middagen starar 18:30
Var: Adam/Albin Chambre separée, Rådmansgatan 16, 114 25 Stockholm

Observera: Adam/Albin har inte möjlighet att anpassa menyn till mjölkfri, äggfri, vegan eller dietmat.

Vid avbokning senast 21 maj återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Carine Patricio och Tryffelsvinets team

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Adam/Albin, Rådmansgatan 16, 114 25 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer