skip to main content

3D Meetup Sweden 2024

3D Meetup Sweden 2024

Från Gratis

Plats

Datum

16 mar 2024 10:00 - 17 mar 2024 16:00

Beskrivning

Välkommen till 3D Meetup Sweden 2024, ett toppmöte för teknikentusiaster!

På evenemanget hittar du entusiaster, makers, YouTubers, företag och mer därtill. Har du en egen skrivare så får du gärna ta med den den. Visa upp din skrivare, dela erfarenheter, möt likasinnade och få hjälp med att lösa problem. Och har du möjlighet så ta gärna med kul saker som du gjort med hjälp av din/dina skrivare!

För er som undrar vad detta med 3D skrivare är för något så är detta ett gyllene tillfälle att lära er mer och bli invigda i denna fantastiska hobby. Vi lovar att det kommer finnas många skrivare och spännande projekt att kolla. Evenemanget erbjuder intressanta föreläsningar, chansen att träffa spännande människor, personerna bakom tekniken och projekt utskrivna på 3D skrivare. Där kommer även finnas företag från hela världen med fina erbjudanden och som även kan hjälpa till med teknisk support av deras produkter. Här finns med andra ord något för alla!

📍 Viktig information

Ni måste antingen köpa biljetter för hela helgen eller för varje dag som ni önskar besöka evenemanget. Vi använder dessa biljetter för att registrera er när ni anländer. Om ni vill boka en bordsplats (bord och stol) så göra ni detta medan ni köper biljetterna. Dessa ytterligare alternativ är tillgängliga direkt under de vanliga biljetterna. Biljettpriserna är per person och inkluderar därmed endast inträde för en person. Om nödvändigt, boka flera biljetter, en per person och dag.

Arrangör

3D Meetup är ett årligen återkommande evenemang med målet att bli den naturliga mötesplatsen för 3D-entusiaster och företag inom branschen. Evenemanget grundades 2016 och vi höll vårt första event 2017. På evenemanget hittar du entusiaster, makers, YouTubers, företag och mer därtill. Har du en egen skrivare så får du gärna ta med den den. Visa upp din skrivare, dela erfarenheter, möt likasinnade och få hjälp med att lösa problem. Och har du möjlighet så ta gärna med kul saker som du gjort med hjälp av din/dina skrivare!

Lokal

Aktivitetshuset Tryckeriet, Vasatorpsvägen 1B, 254 57 Helsingborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer