skip to main content

31 maj: Vinklubbsprovning Badenhorst

31 maj: Vinklubbsprovning Badenhorst

Från 495,00 SEK

Plats

Datum

31 maj 2024 17:30 - 18:45

Beskrivning

Äntligen är det dags för en av Sydafrikas starkaste personligheter att gästa Vinklubben för första gången när Adi Badenhorst kommer direkt från Swartland till Sverige denna majafton för att prova några av regionens bästa viner med oss. Varmt välkommen!

Adi Badenhorst gästar Vinklubben

Det är inte bara personligheten som definierar Adi Badenhorst från Badenhorst Family Wines – med sina egensinniga viner visar gång på gång att han också är en av de skarpaste vinmakarna i hela kap-provinsen. Efter att ha gjort viner under eget namn tillsammans med sin kusin Hein sedan 2008 har Adi fått en smärre kultstatus i området, bland annat genom sina karaktärsfulla viner, men också som en medlem i Cape Winemakers Guild och som en grundare av Swartland Revolution och Swartland Independent. Dessutom är han en papegoj-ägare, LP-samlare, äggkokarmästare och te-konnässör (för att nämna några av hans självutnämnda egenskaper). Med sitt långa hår, stora skratt och vänliga sätt är han verkligen en karaktär man aldrig glömmer – precis som hans viner.

Denna efterlängtade kväll besöker Adi Vinklubben för att visa what the fuzz is all about – det här blir en kväll att se fram emot!

Vinerna som provas under ledning av Adi

2022 Secateurs Chenin Blanc
2022 Secateurs Riviera

2022 Secateurs Red Blend
2022 Kalmoesfontein Family White
2022 Klip Kop Chenin Blanc
2022 Golden Slopes Chenin Blanc
2021 Kalmoesfontein Family Red
2021 Ramnasgras Cinsault

Pris per biljett: 495 kronor 
När: Fredagen den 31 maj
Tid: klockan 17:30-18:45 (Observera att vi inte kan släppa in före utsatt tid)
Var: Provningen kommer att äga rum i Tryffelsvinets Klubblokal på Blasieholmsgatan 4A (bottenplan).

Vid avbokning senast 24 maj återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Adi Badenhorst och Tryffelsvinet!

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Tryffelsvinet AB, Blasieholmsgatan 4A, 111 48 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer