skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

3 november: Sittande provning med Bonneau du Martray

Eventet är avslutat

3 november: Sittande provning med Bonneau du Martray

Från 795,00 SEK

Plats

Datum

3 nov 2021 18:00 - 19:30

Beskrivning

Från Karl den Store, via kyrkans munkar och familjen le Bault de la Morinière har Domaine Bonneau du Matray de senaste 1200 åren passerat få ägare och har en imponerande repertoar som kan matchas av få andra - det här är verkligen ett av Bourgognes allra största och mest mytomspunna namn. Först 2017 kom domänen att byta ägare på nytt då E. Stanley Kroenke (ägare av Screaming Eagle, The Hilt och Jonata i Kalifornien) klev in som den femte ägaren i historien. Den dagliga driften sköts idag av Thibault Jacquet som denna kväll befinner sig i Sverige för att prova vinerna med oss!


Få producenter är så lyckligt lottade att samtliga av egendomens ägor är grand cru-klassade, men det kan Bonneau du Martray som producerar två av Bourgognes mest eftertraktade viner; de majestätiska vita Corton-Charlemagne Grand Cru och röda Corton Grand Cru.


Vid denna sittande vinprovning provar vi Domaine Bonneau du Martrays båda Grand Cru-lägen, under ledning av Thibault Jacquet som tillsammans med Tryffelsvinets team bjuder in till denna kväll. Eftersom flaskorna är få finns enbart 36 platser tillgängliga så först till kvarn gäller. 


Vinerna som provas är:

Kvällen inleds med ett glas champagne från Thiénot
2019 Corton-Charlemagne Grand Cru, Bonneau du Martray 
2010 Corton-Charlemagne Grand Cru, Bonneau du Martray
1997 Corton-Charlemagne Grand Cru, Bonneau du Martray 
2006 Corton Grand Cru, Bonneau du Martray 

(Observera att vi inte har möjlighet att släppa in tidigare än utsatt tid)

Provningen kommer att äga rum i Tryffelsvinets Klubblokal på Blasieholmsgatan 4A (bottenplan). Vid avbokning senast 27 oktober återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Thibault Jacquet och Tryffelsvinet!

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Tryffelsvinet AB Tryffelsvinet AB, Blasieholmsgatan 4A, 111 48 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer