Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

2N EVENTs presenterar DJ JÔNES & DJ Oumou Bayo

Eventet är avslutat

2N EVENTs presenterar DJ JÔNES & DJ Oumou Bayo

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

14 okt 2023 22:00 - 15 okt 2023 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Lördagen den 14 Oktober bjuder 2N EVENTs till en magisk kväll med DJ JÔNES och DJ OUMOU BAYO i båset spelandes AfroBeat, HipHop, RnB, Amapiano och allt det man vill höra . Evenemanget äger rum på Aw Kungsbron 21.

DJ-LINEUP:

DJ OUMOU BAYO

Oumou är en DJ med mycket energi som smittar av sig på dansgolvet. Under hennes spelningar blir det lika mycket dans bakom DJ-bordet som framför. Det viktigaste för henne är känslan och rytmen i musiken. Oumou är uppväxt med ett brett spektra av musik och är därför bekväm inom flera genrer. Framförallt spelar hon Afrobeats, Dancehall, Amapiano, Trap, Drill, R&B, Hiphop, House och Brazil Funk. Hon älskar att integrera med publiken och delar energier via musiken och på så sätt skapa magi.

DJ JÔNES

JÔNES är professionell DJ etablerad i Stockholm sedan 11 år tillbaka. En DJ som får sina gäster att dansa loss och får uppleva en oförglömlig upplevelse när han är bakom spakarna. Han tar dig på en magiskt resa med det nya hip-hop/r&b till ifrån det gamla som bländar in perfekt. JÔNES vet exakt vad han gör bakom båset rättare sagt!

JÔNES har även kört för artister som Leslie Tay, Cherrie, Gee Dixon m.m och har kört turné, shower runt omkring Sverige.


Våra DJ’s för kvällen är att lita på, Be Ready!

Vårdad Klädsel, Strikt! Inga kepsar, mjukisar och axelväskor är tillåtna. Dress to impress.

Location: Aw Kungsbron, 21

Tbana: T centralen (Vasagatan)

Kontakta gärna oss via Instagram för bordsbokningar

@2N.EVENTS


 

Åldersgräns: 23+

Förköpsbiljett 150 kr

Entré Biljett 200 KR 

Arrangör

Lokal

AW Kungsbron , Kungsbron 21, 111 22 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer