skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

28 september: Exklusiv middag med Jean-Luc Pepin på Comte Georges de Vogüé

Eventet är avslutat

28 september: Exklusiv middag med Jean-Luc Pepin på Comte Georges de Vogüé

Från 4.895,00 SEK

Plats

Datum

28 sep 2021 19:00 - 21:30

Beskrivning

Högt älskad av både vinsamlare och sommelierer är det få förunnat att få chansen att prova egendomens viner - och nu erbjuder vi äntligen möjligheten att få sitta till bords med den förtjusande Jean-Luc Pepin från Domaine Comte Georges de Vogüé. Tillsammans provar vi några av deras bästa viner i flera årgångar, och som grädde på moset; den mytomspunna Musigny Blanc från 2019! Detta blir verkligen ett unikt tillfälle att inte bara prova Domaine Comte Georges de Vogüés viner utan dessutom njuta dem till Operakällarens mat. Kvällens specialkomponerade trerättersmeny är särskilt framtagen för att passa till kvällens viner. 

Provningen sker under ledning av Jean-Luc Pepin, uppbackad av Tryffelsvinets team. Eftersom flaskorna är få så finns enbart 13 platser tillgängliga och först till kvarn gäller.

Vinerna som kommer att avnjutas under middagen är följande:

Aftonen inleds med champagne från Alain Thiénot

2019 Musigny Blanc 2019 (5 cl)
2018 Chambolle-Musigny Premier Cru (10 cl)
2019 Chambolle-Musigny Premier Cru (10 cl)
2010 Musigny Vieilles Vignes Grand Cru (5 cl)
2019 Musigny Vieilles Vignes Grand Cru (10 cl)
2005 Bonnes Mares Grand Cru (5 cl)
2019 Bonnes Mares Grand Cru (10 cl)

Vid eventuella allergier så vänligen meddela hello@tryffelsvinet.se. Middagen kommer att äga rum på Operakällaren (Operahuset, Karl XII:s torg). Vid avbokning senast den 20 september återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgifter).

Varmt välkommen hälsar Jean-Luc Pepin och Tryffelsvinet!

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Operakällaren Operakällaren, Operahuset, 103 22 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer