skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

27 september: Prova årgång 2019 av Comte Georges de Vogüé

Eventet är avslutat

27 september: Prova årgång 2019 av Comte Georges de Vogüé

Från 850,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

27 september 2021

Beskrivning

Exklusiv sittande provning av årgång 2019

Bland Bourgognes mytomspunna producenter tillhör ikonproducenten Domaine Comte Georges de Vogüé toppskiktet med viner från världsberömda Grand Cru-lägen. Traditionsenligt hälsar Jean-Luc Pepin och Tryffelsvinet välkommen till provning av senaste årgången från Domaine Comte Georges de Vogüé. Årgång 2019 i Bourgogne är ytterligare en årgång av allra högsta klass - men försvinnande liten till följd av frost - de få flaskor som finns är utan tvekan bland det största Bourgogne har att erbjuda! Som en av de första i Sverige får du denna kväll möjligheten att prova hela fyra av Comte Georges de Vogüés viner som senare släpps på Systembolaget.

Vinerna som kommer att provas under ledning av Jean-Luc Pepin är:

FÖRDRINK
2012 Champagne Thiénot Vintage Brut
VILLAGES
2019 Chambolle-Musigny (Pris: 1 799 kr)
PREMIER CRU
2019 Chambolle-Musigny 1er Cru (Pris: 2 799 kr)
GRAND CRU
2019 Bonnes-Mares Grand Cru (Pris: 4 799 kr)
2019 Musigny Vieilles Vignes Grand Cru (Pris: 7 249 kr)

Första sittningen:
 17:00-18:30 (30 platser)
Andra sittningen: 19:30-21:00 (30 platser)

(Observera att vi inte har möjlighet att släppa in tidigare än utsatt tid).

Provningen kommer att äga rum i Tryffelsvinets Klubblokal på Blasieholmsgatan 4A (bottenplan). Vid avbokning senast 22 september återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Jean-Luc Pepin och Tryffelsvinet!

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Tryffelsvinets Klubblokal Tryffelsvinets Klubblokal, Blasieholmsgatan 4a, 11148 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer