skip to main content

27 Maj: Vinmakarbesök Azelia

Sista chansen

27 Maj: Vinmakarbesök Azelia

Från 595,00 SEK

Plats

Datum

27 maj 2024 19:00 - 20:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen på en Piemonteprovning utöver det vanliga tillsammans med sjätte generationen på hyllade familjegården Azelia; Lorenzo Scavino. Under Lorenzos trygga ledning fokuserar vi på toppårgången 2019 när vi djupdyker i familjens olika Barolo Crus.

Azelia är en juvel bland Piemontes producenter. Med en över 100 år lång historia av noggrannhet, dedikation och passion skapar dagens ägare, far- och sonduon Luigi och Lorenzo Scavino, viner av sällan skådad elegans och nerv med sina gamla rankor i några av Piemontes bästa lägen. Azelias historia tar sin början år 1920 när adelsmannen och patriarken Lorenzo Scavino började vinfiera familjens 11 hektar vingårdar i hjärtat av Barolo; Castiglione Falletto. Sonen Alfonso såg till att vinerna började buteljeras och stiga i anseende. Med hjälp av Alfonsos son Lorenzo, pappa till dagens ägare Luigi, och hans hårda arbete började vinerna exporteras och spridas över världen. Idag är Azelia ett av regionens hetaste namn och ett måste i varje Barolo-älskares källare.

Kvällen till ära kommer Lorenzo till Vinklubben för att guida oss genom familjens fantastiska historia via gårdens viner.

Provningens viner

2021 Dolcetto d’Alba Bricco dell’Oriolo
2021 Barbera d’Alba Punta
2021 Langhe Nebbiolo
2019 Barolo Classico
2019 Barolo Margheria
2019 Barolo Ceretta
2019 Barolo San Rocco
2019 Barolo Bricco Fiasco

Pris per biljett: 595 kronor 
När: Måndagen den 27 maj
Tid: 19:00-20:15
Var: Provningen kommer att äga rum i Tryffelsvinets Klubblokal på Blasieholmsgatan 4A (bottenplan).

Vid avbokning senast 20 maj återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).


HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Lorenzo Scavino och Tryffelsvinet!

Arrangör

Tryffelsvinets Vinklubb startades 2003 och består idag av nyfikna vinsniffare runt om i landet. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå, vi enas kring nyfikenhet och stor passion.

Lokal

Tryffelsvinet AB, Blasieholmsgatan 4A, 111 48 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer